LA QUÍMICA A LA CUINA

Una Immersió Ràpida

Autor: MANS, CLAUDI

Sección: CIENCIAS - Química

LA QUÍMICA A LA CUINA

LA QUÍMICA A LA CUINA

15,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TIBIDABO
Publicación:
01/04/2022
Colección:
Una immersió ràpida
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

A la síntesi de la cuina delBulli es llegia: La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut linterès per la relació entre la nutrició, la salut i …

A la síntesi de la cuina delBulli es llegia: La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut linterès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències biologia, física y química són les eines per a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, lolor i el gust, i perquè canvien amb les coccions. Daltra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.
Leer más

Más libros de MANS, CLAUDI

Más información del libro

LA QUÍMICA A LA CUINA

Editorial:
TIBIDABO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1347-905-7
EAN:
9788413479057
Nº páginas:
190
Colección:
Una immersió ràpida
Lengua:
CATALAN
Alto:
20 mm
Ancho:
13 mm
Sección:
CIENCIAS
Sub-Sección:
Química
Claudi Mans Teixidó és catedràtic emèrit dEnginyeria Química de la Universitat de Barcelona. Va ser degà de la Facultat de Química i president de la Divisió de Ciències. Té llibres de divulgació com Tortilla quemada, Los secretos de las etiquetas, La vaca esférica, Sferificaciones y macarrones, La química de cada día y 100 preguntes de química quotidiana, articles científics i de divulgació, i un gran nombre de conferències de divulgació de la ciència i la ciència a la cuina. És col·laborador del CosmoCaixa i de la unitat elBulliLab. Premi Nacional de Química de lANQUE 2011 i distinció de la Universitat de Barcelona a la millor tasca de divulgació científica.

Otros libros en CIENCIAS

También te pueden interesar